Franchise-partnerek

 

Kovácsné Pető Anikó vagyok. Hódmezővásárhelyen élünk férjemmel és kislányunkkal. Testnevelő tanár a végzettségem, évek óta foglalkozom babákkal babaúszó-oktatóként és kisgyermekekkel mint úszóedző. Szívesen foglalkozom a kicsikkel, természetesek és őszinték, azonnali visszajelzéseket kapok tőlük a munkámról. Babajelbeszéd-oktatóként Beszélő Babakezek tanfolyamokat tartok és a módszert a babaúszás foglalkozásaimon is alkalmazom.
Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt foglalkozásaimon Hódmezővásárhelyen és környékén!

Figyelem! 2016 novembere és 2017 szeptembere között átmenetileg Anikó nem tart tanfolyamokat.


babakezek.hu/hodmezovasarhely
facebook.com/babakezek.hmvhely
aniko@babakezek.hu
Tel:  +36 (30)277-5559

 

Tolnai Judit vagyok, egy kétéves, ügyesen jelelő kisfiú édesanyja. Kisfiammal többször is jártunk Babakezek tanfolyamra. Nagyon élveztük a játékos tanfolyamokat, a kisfiam a módszernek köszönhetően nyitott, magabiztosan kommunikáló gyerek.

 Úgy gondolom, érdemes megismerkedni a babajeleléssel, hiszen sok kellemes percet hozhat a családnak és nagyon jó eszközt ad a baba kezébe, hogy kifejezze az igényeit, gondolatait, sőt akár az érzéseit is.

A személyes tapasztalatok után elvégeztem az oktató tanfolyamot is, szeretettel várok minden érdeklődőt Gyulán és Békéscsabán.


 

judit@babakezek.hu
Tel.: +36 (20) 543-6628

 

Béczi Bernadett vagyok, három gyermek édesanyja. Eredeti végzettségem gyógypedagógiai asszisztens. Tanulmányaim során, majd később a gyakorlatban is lehetőségem volt mélyebben megismerkedni a gyermeklélektannal.
2012-ben ismertem meg a babajelbeszédet, amikor középső gyermekem 10 hónapos lett. Fantasztikus érzés volt átélni azt, hogy az alig egyéves gyermekünk egyértelműen tudatja velünk, mikor mit szeretne, éppen mi jár a kis fejében. Nagyobbik fiúnkkal még nem ismertük a módszert, ezért vele nehezebb volt a kommunikáció, még háromévesen is alig beszélt. Mikor megszületett a kislányunk, vele természetes volt a babajelelés egészen pici korától.
Célul tűztem ki, hogy a babajelbeszéd alapos megismerése után minél több szülőt és kisgyermeket hozzásegítsek a korai kommunikáció elsajátításához, és meg tudjam osztani velük azt a nagyszerű érzést, amit a gyermekeinkkel élünk át naponta a jeleknek köszönhetően.
Elsősorban Pécsen, Szigetváron és Kaposváron tartok babajelbeszéd-tanfolyamokat.

 

facebook.com/babakezek.pecs
babakezek.hu/pecs
pecs@babakezek.hu
betti@babakezek.hu
Tel.: +36 (30)195-5415

 

Somoskőiné Heim Annamária vagyok, Szekszárdon élek a férjemmel és a kislányunkkal.

A Beszélő Babakezek módszerrel 2016-ban ismerkedtem meg, kicsi lányommal elvégeztük a Babakezek-tanfolyamot.

Nekünk sokat adott a babajelbeszéd, mivel a kislányunk már jóval azelőtt, hogy beszélni kezdett volna, a jelek segítségével meg tudta értetni velünk, mit szeretne, mi jár a fejecskéjében. Ezért szeretném biztosítani Szekszárdon és környékén minél több szülőnek a lehetőséget, hogy elsajátítsa ezt a korai kommunikációs módszert.

 

annamari@babakezek.hu
szekszard@babakezek.hu
www.facebook.com/babakezek.szekszard
Tel.: +36 (20) 381-44-95

 

Kovács Andrea vagyok, párommal és 3 éves kislányunkkal Egerben élek. A babajelbeszéddel 2013-ban ismerkedtem meg, amikor a kislányommal elkezdtük használni ezt a fantasztikus és egyben teljesen természetes, ösztönös kommunikációs módszert. Teljesen elvarázsolt, hogy mennyire belelátok az ő kis gondolataiba. A babajelbeszéd által sokkal nyitottabb volt, mint a korosztálya, nagyon élvezte, hogy ki tudja fejezni magát és mi megértjük őt. Rengeteg gyönyörű pillanatot köszönhetünk a módszernek, ezért már akkor elhatároztam, hogy egyszer a lehető legtöbb szülővel megismertetem ezt.

A Beszélő Babakezek programhoz csatlakozva sikerül ezt megtanítanom az Eger és környékén élő kisbabáknak, anyukáknak, apukáknak! Sok szeretettel várok minden érdeklődőt!

eger@babakezek.hu
Tel.: +36 (30) 207-82-75
Egri Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/....
www.facebook.com/babakezekeger

 

Jindáné Gabi vagyok, két kislányom van, 6 és 9 évesek, akikkel kiskorukban a saját belső jelnyelvünket használtam, főleg dalok, versek kíséreteként.
A spontán jelelést követően találtam rá a Beszélő Babakezekre, ami rendszerezettségével, tematikusságával sokkal hatékonyabbá teszi a kommunikációnak ezt a módját.

Meggyőződésem, hogy a jelelés korai életszakaszban való bevezetése nagyban hozzájárul a szülő-gyermek kapcsolat harmonikussá válásához,
a biztonságos kötődés  kialakulásához, és ez különösen igaz egy nehezebben kommunikáló gyermeknél.
A kimondott szavakat kísérő következetes jelhasználat sok esetben vitt minket is közelebb a megoldáshoz.


Szeretettel várom a szülők jelentkezését Vác - Göd - Dunakeszi térségében,
hogy ezzel a természetes és játékos lehetőséggel tovább erősíthessék a babájukkal, kisgyermekükkel alakuló kapcsolatukat.

gabi@babakezek.hu
Tel.: +36 (20) 351-28-83