Tanfolyamok Gyöngyösön és környékén

Tanfolyamok Gyöngyösön és környékén

Védőnői munkám során naponta szembesülök a beszédfejlődés és a dackorszak nehézségeivel. A szülők gyakran kérdezik tőlem, hogyan kezeljék a kicsi hisztijeit, a kommunikációs problémák okozta frusztrációt és mit tehetnének az esti lefekvéssel kapcsolatos nehézségek ellen. De érdeklődnek fejlesztési lehetőségekről, valamint a babák korának megfelelő játékokról is.

Ezért folyamatosan keresem annak lehetőségét, hogy újabb és újabb módszereket ajánlhassak a hozzám fordulóknak. Így találtam rá Zentai Katára és a Beszélő Babakezekre. Minél mélyebbre ástam magam a téma szakirodalmába, annál biztosabban tudtam, hogy ezt a módszert mindenképp szeretném átadni a szülőknek.

Közel 20 évvel ezelőtt az akkor még nem beszélő, asperger-szindrómás fiam is élénk gesztikulációval fejezte ki gondolatait. Jelei olyan egyértelműek és kifejezőek voltak, hogy többszavas mondatait bárki könnyen megértette. Biztos vagyok benne, hogy mindannyiunk élete teljesen más lett volna akkoriban enélkül az önállóan kidolgozott jelrendszer nélkül, hiszen  ez volt az egyedüli eszköz ahhoz, hogy megoszthassa velünk mit szeretne, mi bántja, vagy épp mi keltette fel a figyelmét.

Miben segíthetek neked?
Játékos foglalkozások keretében tanulhatod meg, hogyan add gyermeked kezébe annak lehetőségét, hogy megmutassa, mit gondol és érez.
Biztosíthatlak róla, hogy a szemléletes és könnyen elsajátítható jelek gyorsan rögzülnek majd benned. Gyermeked pedig otthon, a mindennapi tevékenységek és a közös játék során fogja megtanulni tőled a számára legfontosabb jeleket.

Indulj el velem azon az úton, mely által erősödik az anya-gyermek viszony, javul a családon belüli kommunikáció, fejlődik gyermeked beszédkészsége, kreativitása és intelligenciája, nő az önbizalma, személyisége nyitottá válik!

Szeretettel várlak a Gyöngyösön és környékén induló tanfolyamokon, illetve az azokat megelőző bemutató órákon, melyek igazán tartalmas és szórakoztató családi programot jelentenek babák, anyukák, apukák és nagyszülők számára egyaránt!

mariann@babakezek.hu

 

  

Ha szeretnél naprakészen értesülni a Babakezek eseményekről és megkapni az ajándék TOP 10 babajel anyagunkat, iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozom

Jelentkezz

Nézd meg, hogy pontosan hol tartjuk a képzéseinket!

Irány a térkép

 
h k sze cs p szo v
1
2
3
4
5
6
7
 
 
 
 
 
 
 
8
9
10
11
12
13
14
 
 
 
 
 
 
 
15
16
17
18
19
20
21
 
 
 
 
 
 
 
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
 
 
 
29
30
31
1
2
3
4