Tanfolyamok Pécsett és környékén

Tanfolyamok Pécsett és környékén

Béczi Bernadett Beszélő Babakezek oktató 2019-ben nem vállal babajelbeszéd-tanfolyamokat.

Gálné Zsohár Melinda, Zala megyei babajelbeszéd-oktató vállata, hogy az érdeklődőknek átmenetileg tart intenzív Beszélő Babakezek tanfolyamokat Pécsett is. 

Keressétek Melindát a tanfolyamok szervezése ügyében!

Gálné Zsohár Melinda vagyok, Zalaegerszegen élek férjemmel és két kisfiammal. Két szakmám és szerelmem, a gyerekekkel való foglalkozás (tanítónő) és a jelnyelv (jelnyelvi tolmács) találkozásával született meg a Beszélő Babakezek oktatóvá válás gondolata.

Kisebbik gyermekemmel aktívan jelelünk, és fantasztikus érzés, hogy már másfél évesen beleláthatunk a gondolataiba. Rengeteg mondandója van, kicsattan a közlési vágytól, és ezzel a fantasztikus módszerrel egy olyan eszközt tudunk a kezébe adni, amellyel kifejezheti magát. Kevesebb hisztit és érzelmi stabilitást köszönhetünk a jelelésnek. A nagyobbik gyermek is nagyon szívesen vesz részt a babajelbeszédben, ő is mutatja a jeleket, amikor együtt nézegetik a könyveket, szuper közös program, ami érezhetően jó hatással van a testvérkapcsolatra is.

Beszélő Babakezek oktatóként a családoknak ezt a fantasztikus élményt, a beszéd megjelenése előtti hatékony kommunikáció lehetőségét szeretném megadni! Minden érdeklődőt, családot szeretettel várok, aki a babajelbeszéd használatával szeretné megmutatni a gyermekeiknek, hogy a tanulás jó móka, hogy a világ fantasztikusan érdekes hely, és hogy a jelekkel meg tudják osztani csodálatos felfedezéseiket azokkal, akiket szeretnek!

Tanfolyamaimat helyfüggetlenül, online és Zala megye több településén tartom és intenzív tanfolyamokat Pécsett.

melinda@babakezek.hu

+36304491566

pecs@babakezek.hu
facebook.com/babakezek.pecs

  

Babakezek intenzív tanfolyam indul Pécsett

Intenzív babajelbeszéd-tanfolyam indul, jelentkezz időben!

A Nevelők Háza Egyesület támogatásával a pécsi Civil Közösségek Házában kapott helyett a Beszélő Babakezek program.

Pillants bele babád gondolataiba!
Ne hagyj ki egy ilyen jó mókát! :-)

Ha szeretnél naprakészen értesülni a Babakezek eseményekről és megkapni az ajándék TOP 10 babajel anyagunkat, iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozom

Jelentkezz

Nézd meg, hogy pontosan hol tartjuk a képzéseinket!

Irány a térkép

 
h k sze cs p szo v
28
29
30
31
1
2
3
 
 
 
 
 
 
 
4
5
6
7
8
9
10
 
 
 
 
 
 
 
11
12
13
14
15
16
17
 
 
 
 
 
 
 
18
19
20
21
22
23
24
 
 
 
 
 
 
 
25
26
27
28
29
30
1