Tanfolyamok Békéscsabán és környékén | Beszélő Babakezek

Tanfolyamok Békéscsabán és környékén

Tanfolyamok Békéscsabán és környékén

Schimpl Brigi vagyok, okleveles pedagógus, gyakorló édesanya és babajelbeszéd-oktató. laugh

Rengeteg meg nem értettséggel találkozunk életünk során. Már gyermekként mindent megtettem, hogy ezt minél kevesebbszer kelljen átélnem, hiszen a konfliktusaink nagy százaléka is ebből fakad.

Ebben a hitben mentem egyetemre és végeztem el először a magyar bölcsész, illetve a kommunikáció- és médiaismeret alapszakot, majd a magyartanár mesterszakot. Alaposan megismertem az anyanyelvünket, hogy minimalizálhassam ezt a bizonyos "megnemértettség- faktort".

Amikor várandós lettem megfogadtam, hogy a saját gyermekemmel is a lehető legjobban fog működni a kommunikáció. Szerencsére az első pillanattól kezdve sikerült egymásra hangolódnunk. Hat hónapos kora körül kezdte felfedezni az őt körülvevő birodalmat. Nagyon sok mindent szeretne mutatni, mondani nekünk, de mi nem mindig értjük, hiszen még nem elég érett a beszédhez szükséges szervi finommotorikája ahhoz, hogy egyszerűen kimondja, mi is foglalkoztatja.

Elkezdtem keresni egy utat, ami engem visz a babám univerzumába és nem őt sürgeti abban, hogy az enyémbe simuljon. Így találtam rá a Beszélő Babakezek programjára. Amikor az első jelet elsajátította a Kislányom, nem akartam elhinni, amit látok. A másodiknál, harmadiknál már kitörő örömmel és kacagással konstatáltuk mindketten, hogy ez bizony működik! "Anyáék értik, amit mondani szeretnék nekik"! A babajelbeszéd számomra egy híd, ami összeköti a babám világát az én világommal. A Beszélő Babakezek pedig A MÓDSZER, az eszköz, a közösség, aminek és akiknek örökre hálás leszek, hogy láthatóvá és járhatóvá tette ezt a hidat. Elhatároztam, hogy ezt a felfedezést nem tartom meg magamnak, mindenkivel boldogan megosztom, aki szeretné megtapasztalni a kötődés magasabb fokát.

Úgy gondolom, hogy ha a babánk az első pillanattól kezdve megtanulja, hogy velünk megoszthatja, amit lát, tapasztal, érez, akkor sokáig fenntarthatjuk a nyitottságát, s így minél tovább boldog kis felfedező maradhat. Ha Te is szeretnél már a beszéd megindulása előtt hatékony interakciót folytatni a kisbabáddal, szeretettel várlak a Békéscsabán és környékén hamarosan induló tanfolyamaimon! wink

bekesbrigi@babakezek.hu
Tel.: +36 (70) 535-87-15

  

JÖVÖK SZEGED!!!!

VÉGRE SZEGEDEN is találkozhatunk a tanfolyamaimon!!!

# INGYENES bemutató óra 2020.08.01-jén!

# 2 napos intenzív alaptanfolyam kezdődik 2020.08.08-án!

Ha szeretnél naprakészen értesülni a Babakezek eseményekről és megkapni az ajándék TOP 10 babajel anyagunkat, iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozom

Jelentkezz

Nézd meg, hogy pontosan hol tartjuk a képzéseinket!

Irány a térkép

 
h k sze cs p szo v
29
30
31
1
2
3
4
 
 
 
 
 
 
 
5
6
7
8
9
10
11
 
 
 
 
 
 
 
12
13
14
15
16
17
18
 
 
 
 
 
 
 
19
20
21
22
23
24
25
 
 
 
 
 
 
 
26
27
28
29
30
1
2