Bemutatkozás

Zentai Kata vagyok, a Beszélő Babakezek™ program vezetője.

10 éves bölcsész pálya után gyermekem születése hozott fordulatot életemben. Ekkor ismerkedtem meg a babajelbeszéddel, ami még Magyarországon szinte ismeretlen volt. Lenyűgözött, hogy a jeleknek köszönhetően bepillanthatunk a beszélni még nem tudó gyermekek gondolataiba.

Elkezdem felkutatni a téma tudományos hátterét, megtanultam a magyar jelnyelvet és nemzetközi babajelbeszéd-oktatói képesítést is szereztem.

Segítem a szülőket, hogy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatot teremtsenek babáikkal és közösen átéljék a beszéd előtti kommunikáció csodáját.

2008 óta tartok babajelbeszéd-tanfolyamokat Beszélő Babakezek™ néven. A legtöbb tanfolyamot én tartottam hazánkban, ezzel rengeteg szakmai tapasztalatot szereztem.

Több száz elégedett kismama végezte el a Beszélő Babakezek tanfolyamokat, ami segítette a kisbabájukkal folytatott kommunikációjukat.

A Beszélő Babakezek márkanevet az e név alatt megjelenő babajelbeszédes könyvsorozat is erősíti, amelynek ötletadója és szakértője vagyok.

Beszélő Babakezek közösség

Többszintű tanfolyamokat tartok, ami lehetőséget nyújt arra, hogy az elégedett szülők többször is visszatérjenek. Számukra már nemcsak a foglalkozások jelentik az értéket, hanem a Beszélő Babakezek közösséghez való tartozás is, egy kötődő nevelés iránt érzékeny, hasonló gondolkozású szülői közösséghez.

A szülők a babajelbeszéd-tanfolyamokon kívül különböző közösségi tereken tarthatják velem és egymással a kapcsolatot: Facebook babakezek zárt csoport, Beszélő Babakezek találkozók, koncertek, könyvbemutatók és havi rendszerességű ingyenes tanácsadás és eszmecsere áll rendelkezésükre.

Franchise-hálózat

A megszerzett szakmai tudás után láttam hozzá a franchise rendszer kidolgozásához, hogy több Beszélő Babakezek oktatót összefogva, a programot még magasabb szintre emeljük. 2013-tól az első partner belépésével franchise rendszerben működik a vállalkozás. Franchise-partnereim.