JÁTÉK a Babakezekkel – interjú a nyertessel | Beszélő Babakezek

JÁTÉK a Babakezekkel – interjú a nyertessel

A JÁTÉK a Babakezekkel lezárult.

Úgy tűnik, hogy a sokan élvezték a játékot, így máskor is indítunk ilyet. :-D

babakezek játék fotó„Ezzel a játékkal máris tanultam egy halom jelet, amit megtaníthatok a törpémnek! Köszönöm, hogy részt vehettem benne!”

„Szuper otlet volt. 28 nap elég is volt arra, hogy kialakuljon a függőség: 14.00-kor meg kell nézni a tegnapi megfejtést és várni az újabb feladványt.”

 „Nagyon élveztem... Egyes feladványnál nagy volt az izgalom.”

„Szuper volt találgatni, főleg a nem "hivatalos" jelet mutatók voltak érdekesek. Legyen még játék!!!”

„Mindennap megmutattam a férjemnek is a képeket. Ő is tippelt (95%-ban jól!) Mindketten izgatottan vártuk az újabb feladványokat.”

A játék nyertese: Németh Viktória. Gratulálunk!
Mivel sok tanítványom tippelt, de Vikit nem ismeremm, feltettem neki néhány kérdést:

- Hol hallottál a Beszélő Babakezekről?
Még Pocaklakó volt Liliána, mikor kismama és babás programokat keresgéltem az interneten, gyűjtögettem az információkat, tervezgettem a jövőt és valahogy ennek kapcsán, ha jól rémlik egy Mini-Manós hírlevélben láttam meg egy Babakezek foglalkozás időpontját, utána olvastam, és nagyon megtetszett, majd májusban jelentkeztem a Facebook csoportba és azóta követője lettem. :)

- Hogy tetszett a játék?fotó a nyertesről
Nagyszerű volt! :)
Izgalmas volt a nap folyamán újra és újra elképzelni, hogy milyen szituációban készülhetett a kép. Kíváncsi voltam és mindig izgatottan vártam a másnap 14 órát, hogy vajon mi a helyes válasz.

- Minden jelet kitaláltál pedig még nem jártál babajelbeszéd-tanfolyamra. Volt valamilyen taktikád vagy annyira szimbolikusak a jelek, hogy jól felismerhetőek?
A nagyszüleim szomszédjában élt egy siket család, több kedves emlékem kapcsolódik hozzájuk. A jelbeszédes kommunikáció általuk gyermekkorom óta ismert volt a számomra, mindig érdeklődően szemléltem őket, többször be is vontak a történésekbe, de mára sajnos alig emlékszem néhány jelre.

Van két jelbeszéd könyvem és a Beszélő Babakezeket is fellapoztam párszor a játékhoz, hátha megerősítik 1-1 tippem, persze volt néhány jó nehéz feladvány, aminél nagyon izgultam, hogy jó legyen a megérzés. ;)

- Beváltod a nyereményed, a Babakezek tanfolyamot? Már most belevágsz a babajelbeszédbe?
Naná, mióta tudom, hogy van a Beszélő Babakezek, alig vártam, hogy a kislányommal elkezdhessem. :D