Tanfolyamok Kecskeméten és környékén | Beszélő Babakezek

Tanfolyamok Kecskeméten és környékén

Fehér-Szenti Annamária vagyok, gyógypedagógus, szomatopedagógus, etetési és evészavarokban jártas szakember, dinamikus terhestorna oktató, Manka Maszatoló szenzoros csoportok megálmodója és babajelbeszéd-oktató.  

2013-ban diplomám megszerzése után Angliába sodort az élet, de gyógypedagógusi hivatásom iránti láthatatlan kötelék egy percig sem hagyott alább. A nyugati szemléletmód, az emberek személyisége, a rengeteg új élmény hatalmas hatást gyakorolt rám és csak buzdított előre az utamon. Angliában találkoztam a kézjelekkel először.

Gyógypedagógusként munkásságom elengedhetetlen feladata a kommunikáció fejlesztése. Angliában töltött 7 év alatt számos kommunikációs és gesztusjelnyelvvel kapcsolatos képzéseken vettem részt, amelyeket gyakorlati keretek között is alkalmaztam a mindennapi munkámban.

Néhány év elteltével édesanyaként is megismerkedhetem a brit babajelek használatával. Így a szülői oldalról is láttam, hogy egyes helyzetekben a korai beavatkozás részeként a babajelbeszéd megismertetésének milyen fontos szerepe lehet a gyermekek fejlődésére. Így a szülőként megélt tapasztalataim tovább erősítették a kommunikáció terén elsajátított ismereteimet. 

Gyógypedagógusként számomra a csapatmunka elengedhetetlen elemként szerepel a szakmai hitvallásomban. Elkezdtem keresgélni bízva abban, hogy megtalálom azt a csapatot és oktatókat, aki hasonló célokkal rendelkeznek. Így találtam rá a Beszélő Babakezek programra. 

Célom, egy barátságos, őszinte, modern légkör megteremtése és eljutni minél több családhoz tipikus és atipikus fejlődés esetén is. Így lehetőséget teremteni arra, hogy gyermekek érzéseiket, véleményüket, kívánságukat kommunikálni tudják felénk és a bennük bújó frusztráció elillanjon.

A Beszélő Babakezek az a módszer, amely segítheti a kapcsolatok építését a gyermek és a családja, barátok és tágabb környezete között.
 

Manka elérhetőségei:

kecskemet@babakezek.hu
+36 30 989 64 41
www.facebook.com/mankagyogypedagogus