Tanfolyamok Sopron-Szombathely térségében | Beszélő Babakezek

Tanfolyamok Sopron-Szombathely térségében

Tanfolyamok Sopron-Szombathely térségében

Várkonyi Editnek hívnak.

A sorsom folyamatos tanulásra késztet, a személyiségem pedig arra, hogy a tapasztalataimat - életem értékes kincseit - megosszam másokkal is.

A Beszélő Babakezek programmal egy kedves ismerősömnél találkoztam először, akihez babalátogatóba mentem. Mesélt nekem róla, hazaérve utána néztem és szerelem volt első látásra!

Tovább követtem a kislány fejlődését, ami megerősített abban a hitemben, hogy a módszer hatékony, könnyen és mókásan tanulható, hatalmas segítség az édesanyáknak és a babáknak egyaránt.

Mivel régóta segítőként dolgozom (energetika, tao hangfürdő, jógaoktatás, babamasszázs, újraszületés, családállítás), a Beszélő Babakezek program átadása teljesen beleillik a hivatásomba, mások segítésébe és támogatásába. Miután fiaim már felnőttek és lassan nagymamakorba lépek, úgy érzem, egyszerre tudok ráhangolódni az ifjú szülők és babáik igényeire.

Szeretettel várok minden olyan édesanyát és babát, akik szeretnének még közelebb kerülni egymáshoz, jókat játszani és mókázni, kicsit másképp, mint a megszokott, miközben egy olyan eszközt kapnak a kezükbe, mellyel a folyamatos beszéd kialakulása előtti időszakban is könnyen kommunikálnak egymással. Elsősorban Győr-Moson-Sopron és Vas megyében tartok tanfolyamokat.

edit@babakezek.hu
+36 20 9355314

 

  

Beszélő Babakezek Szombathelyen!

A Beszélő Babakezek immár Szombathelyre is megérkezett! Minden érdeklődőt szeretettel várunk az ingyenes bemutatóra!

Bemutatók és alaptanfolyamok indulnak Sopronban!

Szeretettel várlak benneteket a bemutatókra és az alaptanfolyamokra, helyszínek és időpontok a naptárban!

Ha szeretnél naprakészen értesülni a Babakezek eseményekről és megkapni az ajándék TOP 10 babajel anyagunkat, iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozom

Jelentkezz

Nézd meg, hogy pontosan hol tartjuk a képzéseinket!

Irány a térkép

 
h k sze cs p szo v
29
30
31
1
2
3
4
 
 
 
 
 
 
 
5
6
7
8
9
10
11
 
 
 
 
 
 
 
12
13
14
15
16
17
18
 
 
 
 
 
 
 
19
20
21
22
23
24
25
 
 
 
 
 
 
 
26
27
28
29
30
1
2