Babakezek Jelkincsbővítő & a TSB

Két éve tartok Babakezek Jelkincsbővítő Ebédeket a HellóAnyu!-ban. Egyre népszerűbbé váltak ezek az események, már nem tudtam minden lelkes érdeklődőt fogadni a foglalkozásra, így újításba fogtunk:

A 10 és 12 óra közötti Jelkincsbővítő Tízórai teret adott a Babakezek közösségnek a találkozásra, közben két 30 perces foglalkozást is tartottam két külön csoportnak.
 

Vendégem is volt a májusi Jelkincsbővítő Tízórain:

Nemes Iringó, a The Sorting Bags márka megálmodója, a hulladékmentes háztartás elkötelezett híve. A „zero waste” háztartási tippeit magam is követem a blogján. Érdemes nektek is belenézni! Egy izgalmas játékhoz Iringó felajánlotta az állatmintás zsákjait, sőt egy zsákot a Jelkincsbővítő résztvevői között is kisorsoltunk.

Iringó is a Babakezek közösség tagja, egy tüneményes, aktívan jelelő kislány anyukája. Bori játékos zsákjaiba is belekukkanthattunk a foglalkozáson.
 

Mit csináltunk még?

A májusi téma: "Az állatok jelei" volt. Új játékokat hoztam, amelyek se az alap- se a haladó tanfolyamokon nem szerepeltek még. És extrém különleges állatoknak a jeleit is megtanultuk. No persze állatos dalok is felcsendültek.  
 

És még?

A HellóAnyu finom, svédasztalos tízóraival fogadott minket. Nekem a kencék különösen ízlettek.


És persze beszélgettünk, mert:
„Jó ide járni és találkozni hasonló gondolkodású anyatársakkal.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További fotók a májusi Jelkincsbővítő Tízórairól: https://www.facebook.com/pg/babakezek/photos/...

Korábbi Jelkincsbővítőkből ízelítő: https://babakezek.hu/blog/tag/jelkincsbovito