Bogica és Boróka történetei II. | Beszélő Babakezek

Bogica és Boróka történetei II.

„Szeretlek!”
Amikor anyuci „szarvacskát” mutat nekünk mindig megölel és kicsit más  lesz a hangja ahogy azt mondja „ szeretlek!” . Nem pontosan tudjuk még mit is jelent ez, csak azt, hogy ilyenkor naaagyon jó nekünk!!! Ezért mi is hamar megtanultuk ezt a jelet és a hatás nem marad el! Boróka ugyan úgy mutatja mintha megölelne, vagy néha úgy, hogy kettőt mutat az újjaival, de anyuc így is érti….
Mi pedig tudjuk, hogy ezzel a jellel anyuci orra alá tört leghatalmasabb borsot is könnyedén helyre tudjuk hozni! ;)


Állj:
Az „Állj!” egy nagyon fontos jel.  Séta közben, ha messzebb vagyunk anyucéktól, de a megbeszéltek szerint figyeljük egymást, akkor is tudjuk ha a tenyere élével beleüt a másik nyitott tenyerébe, hogy meg kell állni. Érvényes ez akkor is, ha valami olyat teszünk, amit ők naaagyon nem szeretnének….Azért akad egy helyzet mikor nem működik… ha arccal a föld felé, hason fekve hisztizünk…persze ezt inkább csak a példa kedvéért mutatjuk meg! ;)


 Madár:
Nagyon szeretjük a madarakat!!  Anyuci viszont most azt mondta, nem látogathatjuk egy darabig Boni papagájt, mert abban reménykedik elfelejtjük amit Tőle tanultunk…Kipróbáltuk és a mi „csőrünk” is működik!!! …. azóta eszünkben sincs kanalat használni…


Mérges:
„Anyuci mérges!” Csajok vagyunk és szeretünk öltözködni! Ez pedig azzal jár, hogy sokszor kipakoljuk a szekrényből a vasalt ruhákat és kedvünkre felpróbáljuk őket. Anyuci nyugodtan főzhet, nem zavarjuk Őt, mi olyan jól elvagyunk és annyira vicces, hogy csendben jelelve azt is „megbeszéljük” egymással, hogy „anyuci ezért tutira mérges lesz”

Más ikres történetet is találtok a Babakezek Blogban.
A lányok a levendulával a Babakezek közösség színeit viselik: lila-narancs. :-)