Ajándék babafotózás Dettivel a Pici Piacon | Beszélő Babakezek

Ajándék babafotózás Dettivel a Pici Piacon

Ismerkedjetek meg Dettivel, aki fotókon és babajelbeszéden keresztül örökíti meg a legszebb közös pillanatokat gyermekeivel. A december 5-i Pici Piacon a Ti babátokról is készít egy szuper képet!

babakezek majmooka - babajelbeszéd"Háromgyermekes édesanyaként mindig is kedvenc időtöltésem volt a fiam és a lányaim fotózása: meg akartam örökíteni a legkedvesebb emlékeket, a különleges és a hétköznapi pillanatokat egyaránt. Van, hogy legszívesebben megállítanánk a pillanatot, nem igaz? A hobbim idővel a hivatásommá vált, ma már a családom után a baba- és gyermekfotózásnak szentelem a legtöbb időmet.

A Beszélő Babakezekkel 2 éve ismerkedtem meg: nagyobbik lányommal, Enikővel lelkes hallgatói voltunk a tanfolyamnak. Sokat köszönhetek Katának, mert megmutatta, hogyan kommunikáljunk babámmal már azelőtt, hogy beszélni tudna. Segítségével egy rendkívül meghitt, kiegyensúlyozott kapcsolatot alakítottunk ki, hiszen Enci tudja, hogy ha bármi probléma van, én a legkisebb rezdüléseiből is olvasok.

Ezek után nem is volt kérdés, hogy a most 7 hónapos Bellámmal is elsajátítjuk a babajelbeszédet. Ráadásul most plusz segítséget nyújt az új kabalánk, Babakezek Majmooka is, Bella kedvenc játéka lett a tanfolyamokon a majom-ugráltatás. :)

babakezek majmooka - babajelbeszédKöszönetképp felajánlom a Babakezek tanítványainak és az érdeklődőknek, hogy a Pici Piac 2015. december 5-i eseményén készítek róluk és a Majmookákról egy-egy közös fotót.

Várom jelentkezéseteket a szucsdetti@gmail.com email címen és találkozzunk a Pici Piacon!"

Detti

 

További infok:

Pici Piac a Bálnában lesz 2015. dec. 5. 10.00-18.00, www.facebook.com/events/512628775566613/

Detti "nagy" kislányáról már megjelent blogposzt a Hónap sikertörténetek rovatban: babakezek.hu/blog/a-honap-sikertortenete-ii

A Babakezek Majmookák megrendelhetők a Horgooka webshopjában: www.babahami.hu/horgooka_100/babakezek-majmooka-655

Jelelős videó a Majmookákkal: babakezek.hu/blog/babakezek-majmookak