Álmában jelel egy picit… | Beszélő Babakezek

Álmában jelel egy picit…

alvó babaképA Babakezek zárt csoportban nemrég olvastam, hogy valakinek a babája álmában jelelt. „Éjszaka a kisfiam félálomban (szopi közben) először a kekszet, majd kicsivel később a repülést mutatta.”- írta Zsuzsa.

Nekem is jelelt a kisfiam álmában amikor picike volt, mégpedig a repülőt és közbem mondta is, hogy „rep-rep”, úgyhogy biztosan egy jel volt, nemcsak a kezével hadonászott.

Több tanítványom is beszámolt már hasonló kedves történetekről, és arról, milyen jó bepillantani babáink álmaiba!

„Rozikám is jelel. – meséli Andi. A szopit is szokta és az ivást is. Érdekes felismerés volt, hogy ilyen mélyen beivódik a jelelés, hogy álmában is tudja. Arról nem is beszélve, mennyivel diszkrétebb egy ismert jellel ébreszteni, mint mondjuk sírással."

„Nekem Noel többször jelelt álmában. – mondja Milla.  Együttalvók voltunk, így sokszor megfigyeltem. Régen volt és nem is emlékszem mindre, de arra igen, hogy kiskorában az énekelni és a még jeleit mutatta gyakran. Főleg egy mozgalmas énekes foglalkozás utáni éjjelen. Nagyon jó érzés volt belelátni a fejébe, mintha én is ott lennék az álmaiban. És amikor már beszélt és egy éve már nem használta a jeleket, álmában mégis előjött, például a még, a labda, a szeretlek. Az volt ám az igazán szívet melengető :-) .”
 

Neked is van hasonló élményed? Oszd meg velünk! Várjuk hozzászólásod.

 

Hozzászólások

Zentai Kata képe

Már korábbi Blogposztban is szerepelt olyan, hogy a gyerkőc álmában jelelt:

"Volt olyan alkalom, hogy Liza álmában jelelt. Egyik délután, szopizás közben az ölemben aludt el és már úgy véltem, hogy alszik egy ideje, amikor jelelte a „nyuszit”. Összetéveszthetetlen volt: a homloka fölé emelte az egyik kezét, az ujjaival integetett hármat, majd visszaeresztette. Feltehetőleg nyuszisat álmodott."
 

Az teljes írást itt találod: https://babakezek.hu/blog/a-honap-sikertortenete-almaban-jelelte-a-nyuszit