Díjnyertes női vállalkozás: Beszélő Babakezek

üzleti siker honlappal díjátadóA Budapest Bank az idei évben is meghirdette az „Üzleti siker honlappal”– díjat, amelynek célja, hogy elismerje és példaként mutassa be a legjobb webes gyakorlatokat. A benevezett honlapokat a szakmai zsűri az esztétikum mellett a kezelhetőség, a tartalom, a közösségi oldalakon való aktivitás, és a technikai újítások alapján vizsgálta. A fődíj mellett a bizottság egy női különdíjat is odaítélt, amelyet a babajelbeszédet népszerűsítő és oktató www.babakezek.hu nyerte el.

A babajelbeszéd egy olyan módszer, amely a jeleket használja fel ahhoz, hogy a kisgyermekekkel hatékonyan kommunikáljunk hónapokkal, néha évekkel a verbális kommunikáció megjelenése előtt.
További információt a babajelbeszédről itt olvashatsz.

Zentai Kata a Beszélő Babakezek™ program vezetője 7 éve tart babajelbeszéd-tanfolyamokat. A legtöbb tanfolyamot ő tartotta hazánkban, ezzel rengeteg szakmai tapasztalatot szerzett. Küldetése: segíteni a szülőket, hogy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatot teremtsenek babáikkal és közösen átéljék a beszéd előtti kommunikáció csodáját.

A Beszélő Babakezek márkanevet az e név alatt megjelenő babajelbeszédes könyvsorozat is erősíti. A többszintű tanfolyamok lehetőséget nyújtanak arra, hogy az elégedett szülők többször is visszatérjenek. Számukra már nemcsak a foglalkozások jelentik az értéket, hanem a Beszélő Babakezek közösséghez, egy kötődő nevelés iránt érzékeny, hasonló gondolkozású szülői közösséghez való tartozás is.
A szülők a babajelbeszéd-tanfolyamokon kívül különböző közösségi tereken tarthatják a program vezetőjével és egymással a kapcsolatot: Facebook Babakezek zárt csoport, Beszélő Babakezek találkozók, koncertek, könyvbemutatók, valamint havi rendszerességű ingyenes tanácsadás és eszmecsere áll rendelkezésükre.

A jól strukturált felépítésű, a témához illeszkedő megjelenésű díjnyertes honlapnak is köszönhetően a tréningcsoportok hamar megtelnek és teljes létszámmal indulnak.

 

Hozzászólások

Gratulálunk a női különdíjhoz! Igazán szép munka volt!


Zentai Kata képe