Jelkincsbővítő újra!

"Jó ide járni és találkozni hasonló gondolkodású anyatársakkal"

Ezen a héten tartottuk a Babakezek Jelkincsbővítő Tízórait. Nagy boldogság veletek találkozni, beszélgetni, játszani, okosodni és finomakat falatozni.

Mit mondanak az anyukák, akik már rendszeresen járnak Jelkincsbővítőkre?
„Ha új jeleket tanulunk, az mindig jó. Annyi ismerős van itt már, jó barátságok alakultak ki, mert mindig olyan emberek voltak, akikkel szívesen beszélgettem.”
Babér anyukája

„Nagyon szeretem a foglalkozások hangulatát és a gyerekek is mindig nagyon jól érzik magukat. Biztos, hogy fogunk még jönni.”
Ármin és Jonathan anyukája

„Mindig tanulunk a jelkincsbővítőkön plusz jeleket. Nagyon belelendültünk a jelelésbe és úgy érzem, még sok mindent tudunk itt tanulni.”
Rebeka anyukája

A szeptemberi jelkincsbővítőn a jelnyelv rejtelmeibe vezetett be Kompán Julika jeltolmács és az igékkel kapcsolatos játékokat játszottunk. (Julika már nem először volt vendégünk, erről egy korábbi blogposztban itt olvashatsz.)

A szeptemberi alkalmon jó sokan voltunk (túl sokan?), ez némi fejtörést is okoz a számomra, hogy a jövőben hogyan szervezzük ezt a programot. Felmerült az is, hogy több nap legyen. Ötleteiddel keress meg! kata@babakezek.hu

Fotók a Jelkincsbővítőről: www.facebook.com/pg/babakezek/photos/?tab=a....

babakezek jelkincsbővítőn